Arnold van Gameren

Consultant T 06-20097261 stuur mij een e-mail

Mijn passie

Met mijn gezin samen dingen ondernemen soms gepland, maar het liefste spontaan. Lekker wandelen in de natuur en actieve vakanties in een bergachtige omgeving.

Zakelijke gezien ligt mijn passie bij de techniek, waar ik overigens liever geen spontane dingen in wil zien.

Mijn aanpak

Techniek, veiligheid, nut en noodzaak en innovatie zijn voor mij belangrijke aspecten, welke ik graag samen laat komen in de projecten waar ik voor werk. Vanuit samenwerking werken aan betrouwbare en duurzame installaties. Zowel op persoonlijk als zakelijk vlak hecht ik veel waarden aan vertrouwen in en respect voor elkaar. Met mijn passie voor techniek zorgt voor diepe en integrale kennis van de objecten in de projecten. Ik werk graag aan uitdagende complexe projecten waarbij omgeving, contract en techniek elkaar ontmoeten, en gezamenlijk gewerkt wordt aan optimale oplossingen.

Mijn kennis en ervaring

Vanuit een embedded software achtergrond gegroeid toe multidisciplinaire (project)manager. Nu ruim 7 jaar ervaring in de Infra wereld aan de opdrachtnemerskant met een doorkijk naar de opdrachtgeverskant vanuit een samenwerkingsverband zoals “Project DOEN”.

Naast verdieping in de IA & E disciplines heb ik ook ervaring met Machineveiligheid (SIL & PL Specialist, TÜV gecertificeerd).