Arja_vd_Linden_staand_CVT6746_def web

Arja van der Linden

Office Manager T 0164 25 25 37 stuur mij een e-mail bekijk mijn LinkedIn profiel

Mijn passie

Mijn gezin is mijn passie!
Met mijn man en onze 2 dochters kan ik enorm genieten om er met elkaar op uit te gaan. Stedentrips en eindeloos wandelen door straten van nieuwe plekken en restaurants ontdekken en genieten van nieuwe indrukken. Maar ook het strand vind ik heerlijk om te genieten van de zon of uit te waaien langs de kustlijn. Thuis een boek en een goed glas wijn is ook een aangename ontspanning. 's Winters ga ik graag met mijn gezin en vrienden naar de besneeuwde bergen om te skiën. Heerlijk om deze afwisseling in mijn vrije tijd te hebben waarvan ik veel positieve energie krijg.

Mijn aanpak

Ik werk graag samen met collega’s, hoor wat het eindresultaat moet zijn en wat er verwacht wordt om dan te beslissen hoe te werk te gaan. Door mijn helicopterview en als de "spin in het web" heb ik een breed takenpakket. Flexibiliteit is een eigenschap die daarbij hoort. Mijn gedrevenheid zorgt ervoor dat ik iedere dag met veel plezier mijn taken uitvoer. Ik ben er van overtuigd dat collega’s elkaar nodig hebben om tot het beste eindresultaat te komen en dat ieder zijn eigen schakel is binnen een bedrijf.

Mijn kennis en ervaring

Ik heb door de jaren heen de nodige ervaring opgedaan op secretarieel/administratief gebied. Vanaf 2015 ben ik werkzaam bij DON Bureau en mag ik mijn organisatie-talent dagelijks inzetten. Ik hoop met mijn ervaring en inzet een positieve bijdrage te leveren binnen Don Bureau samen met mijn enthousiaste en gedreven collega´s.

Betrokken bij de volgende projecten

Betrokken bij de volgende publicaties