Arja-02

Arja van der Linden

Management assistente T 0164 25 25 37 stuur mij een e-mail bekijk mijn LinkedIn profiel

Mijn passie

Mijn gezin is mijn passie! Met mijn man en 2 (tiener) dochters kan ik enorm genieten om met elkaar er op uit te gaan en steden te bezoeken. Maar ook het strand vind ik heerlijk. Van de zon genieten of uitwaaien langs de kustlijn. In de winter ga ik graag met mijn gezin en vrienden naar de besneeuwde bergen om te skieen .

In mijn vrije tijd sport ik graag in gezelschap: tennis en powerwalken.

Mijn aanpak

Ik werk graag samen met collega’s, hoor wat het eindresultaat moet zijn en wat er verwacht wordt om dan te beslissen hoe te werk te gaan. Ik ben er van overtuigd dat collega’s elkaar nodig hebben om tot het beste eindresultaat te komen en dat ieder zijn eigen schakel is binnen een bedrijf.

Mijn kennis en ervaring

Ik heb door de jaren heen de nodige ervaring opgedaan op secretarieel/administratief gebied. Eind vorig jaar ben ik gevraagd om mee te helpen met het organiseren van de Infratech-beurs in Rotterdam. Ik heb dit met veel plezier gedaan en daarna heb ik meegeholpen met voorbereidingen van het congres Beheer en Onderhoud. Nu houd ik me binnen DON Bureau bezig met o.a. voorbereidingen van de opleiding en de assetmanagement game.

Betrokken bij de volgende projecten

Betrokken bij de volgende publicaties