Arja_vd_Linden_staand_CVT6746_def web

Arja van der Linden

Office Manager T 0164 25 25 37 stuur mij een e-mail bekijk mijn LinkedIn profiel

Mijn passie

Mijn gezin is mijn passie!
Met mijn man en onze 2 dochters kan ik enorm genieten om er met elkaar op uit te gaan. Steden en restaurants ontdekken en genieten van nieuwe indrukken. Of thuis bij de open haard een boek lezen. Maar ook het strand vind ik heerlijk. Van de zon genieten of uitwaaien langs de kustlijn. 's Winters ga ik graag met mijn gezin en vrienden naar de besneeuwde bergen om te skieen. Heerlijk om deze afwisseling in mijn vrije tijd te hebben waarvan ik veel positieve energie krijg.

Mijn aanpak

Ik werk graag samen met collega’s, hoor wat het eindresultaat moet zijn en wat er verwacht wordt om dan te beslissen hoe te werk te gaan. Ik ben er van overtuigd dat collega’s elkaar nodig hebben om tot het beste eindresultaat te komen en dat ieder zijn eigen schakel is binnen een bedrijf.

Mijn kennis en ervaring

Ik heb door de jaren heen de nodige ervaring opgedaan op secretarieel/administratief gebied. Eind 2015 ben ik gevraagd om mee te helpen met het organiseren van de Infratech-beurs in Rotterdam. Ik heb dit met veel plezier gedaan en daarna heb ik meegeholpen met voorbereidingen van het congres Beheer en Onderhoud. Als Management Assistente hou ik me bezig met een breed takenpakket aan werkzaamheden voor de directie en diverse backoffice werkgerelateerde zaken.

Betrokken bij de volgende projecten

Betrokken bij de volgende publicaties