Anke_Vaarten_staand_CVT7346_web def

Anke Vaarten

Junior Consultant stuur mij een e-mail

Mijn passie

Ik ben een echte levensgenieter die niet graag stil zit. Soms een weekendje weg in Brabant daarna een jaar lang met mijn rugzak door Zuid-Amerika. Er valt altijd iets nieuws te ontdekken en iets nieuws te leren. Daarnaast houdt het me creatief en geïnspireerd. Eenmaal thuis zit ik ook niet stil. Ik uit mijn overtallige energie graag in een potje squash of een flinke ronde hardlopen. Het weekend luid ik graag in met een heerlijke maaltijd en bijpassende wijn samen met familie en vrienden.

Mijn aanpak

Ik bijt me graag vast in complexe vraagstuken en zoek ik met al mijn enthousiasme de puzzelstukjes om het vraagstuk op te lossen. Dit doe ik door het gesprek aan te gaan met mijn collega’s en het project vanuit verschillende invalshoeken te benaderen. Zo komen we samen tot de beste resultaten. Ook ben ik positief ingesteld en ga ik nooit een uitdaging uit de weg.

Kennis en ervaring

Mijn kennis ligt op het gebied van watermanagement. Eerder heb ik verschillende opdrachten uitgevoerd op het gebied van klimaatadaptatie en waterkwaliteit. Daarnaast heb ik me ontwikkeld op lokale toepassingen voor duurzame vraagstukken zowel op het gebied van klimaatadaptatie, de energietransitie en de circulaire economie.