Aniek_Loos_staand_CVT7350_defweb

Aniek Loos

Junior Consultant stuur mij een e-mail

Mijn passie

Ik ben een echt mensen-mens. Ik maak graag vrienden en bij mij is het glas altijd halfvol. Verder ben ik een actief persoon. Ik ga graag dagjes weg, kan moeilijk stilzitten en ben altijd op zoek naar iets te doen. Al van jongs af aan kijk ik steden goed rond tijdens uitstapjes om te zien hoe deze in elkaar zitten en ontworpen zijn. Ik zet mijn enthousiasme graag in voor een gezonde, groene en klimaatbestendige leefomgeving.

Mijn aanpak

Mijn energie neem ik mee in mijn werk. Ik zoek actief naar oplossingen en ga net zo lang door tot alle partijen tevreden zijn. Dit enthousiasme probeer ik over te brengen op mijn medestudenten en collega’s. Ik ben visueel ingesteld en door middel van ontwerptekeningen en kaarten maak ik de plannen die ik in mijn hoofd heb duidelijk. Ik vind het belangrijk dat opgeleverde producten er verzorgd en professioneel uitzien. Ik ben praktisch ingericht en hou van aanpakken. Ook ben ik flexibel inzetbaar en kan goed omgaan met veranderingen en ik schuw een uitdaging niet.

Kennis en ervaring

In 2021 behaal ik mijn diploma van de opleiding Ruimtelijke Ordening en Planologie aan de Hogeschool Rotterdam. Tijdens deze opleiding heb ik meegewerkt aan uiteenlopende projecten, waardoor ik een brede kennisbasis heb ontwikkeld. Mijn interesse ligt vooral rond duurzaamheid in steden, zoals het vergroenen en het klimaatbestendig maken van steden. Deze thema’s verwerk ik dan ook in alle projecten en opdrachten waar ik aan meewerk. Ik ben van mening dat deze onderwerpen de komende jaren steeds belangrijker gaan worden en wil me hiervoor inzetten.

Betrokken bij de volgende projecten