officiele foto volledig

Aniek Loos

Junior Consultant stuur mij een e-mail

Mijn passie

Ik ben een echt mensen-mens. Ik maak graag vrienden en bij mij is het glas altijd half vol. Van oppassen op mijn zesjarige buurmeisje tot gezellig met mijn vrienden een drankje in de kroeg. Het gaat er mij om dat ik de mensen om me heen kan helpen en mijn enthousiasme kan overbrengen naar anderen. Dat is wat ik graag doe en hier haal ik dan ook enorm veel voldoening en energie uit. Een van mijn hobby’s is trompet spelen in een band en daar kan dit uitstekend.

Verder ben ik een actief persoon. Ik ga graag dagjes weg, kan moeilijk stilzitten en ben altijd op zoek naar iets te doen. Al vanaf jongs af aan kijk ik steden goed rond tijdens uitstapjes om te zien hoe deze in elkaar zitten en ontworpen zijn. Vooral bij buitenlandse steden vind ik het erg interessant om te zien hoe verschillende landen openbare ruimtes en groen integreren in de stad.

Mijn aanpak

Mijn enthousiasme en behulpzaamheid neem ik mee in mijn werk. Ik zoek altijd naar oplossingen en ga net zo lang door tot alle partijen tevreden zijn. Dit enthousiasme probeer ik over te brengen op mijn medestudenten en collega’s. Ik ben visueel ingesteld en door middel van ontwerptekeningen en kaarten maak ik de plannen die ik in mijn hoofd heb duidelijk. Ik vind het belangrijk dat opgeleverde producten er verzorgd en professioneel uitzien. Ik ben praktisch ingericht en hou van aanpakken. Ook ben ik flexibel inzetbaar en kan goed omgaan met veranderingen en ik schuw een uitdaging niet.

Kennis en ervaring

Op dit moment volg ik de opleiding Ruimtelijke Ordening en Planologie aan de Hogeschool Rotterdam en werk ik naar mijn afstuderen toe. Tijdens mijn opleiding heb ik meegewerkt aan uiteenlopende projecten, waardoor ik een brede kennisbasis heb ontwikkeld. Ik ben vooral geïnteresseerd in duurzaamheid, klimaatadaptatie en het vergroenen van steden. Deze drie thema’s verwerk ik dan ook in alle projecten en opdrachten waar ik aan mee werk. Ik ben van mening dat deze onderwerpen de komende jaren steeds belangrijker gaan worden en wil me, na mijn opleiding, hier graag in verdiepen. Ik ben leergierig en doe graag meer werkervaring op die ik in het vervolg weer mee kan nemen.