Projectinformatie

Opdrachtgever CROW

Project delen

LinkedIn E-mail

Succesvolle eerste online Basiscursus Assetmanagement

Aanleiding

Vanwege het corona virus waren alle live trainingen tijdelijk opgeschort. CROW en DON Bureau hebben daarom een online variant ontwikkeld van de succesvolle 1-daagse Basiscursus assetmanagement. Op deze wijze kunnen we onze doelgroep online bereiken om interactief kennis over te dragen.

Het project

Een belangrijk kenmerk van onze opzet is de hoge mate van interactie tussen deelnemers onderling en trainer. Het platform Zoom biedt de mogelijkheid om deelnemers in groepen te verdelen voor opdrachten. Door afwisselende online werkvormen doorlopen de deelnemers een boeiend programma. De opzet van de huidige training is daarom geheel herzien.

Onze rol

DON Bureau verzorgt in 2 ochtenden van 9 tot circa 12:30 uur de interactieve training. Deelnemers zijn enthousiast over deze training. Zij zijn aangenaam verrast door de werkwijze, de interactie en het resultaat van deze aanpak. Een echte leerzame training. Zij vinden het erg aantrekkelijk dat zij kunnen deelnemen vanuit hun eigen huis of kantoor. Zij besparen zo reistijd en reiskosten. Met hier en daar kleine aanpassingen is deze training nu uitermate geschikt om kennis te maken met assetmanagement.

Klik hier voor meer informatie online Basiscursus Assetmanagement?