Projectinformatie

Opdrachtgever CROW

Betrokken bij dit project

Project delen

LinkedIn E-mail

Meer impact met assetmanagement: CROW Summer school 2019

Heb je een rol in het beheer van infrastructuur of openbare ruimte? Kom ook naar de vijfdaagse CROW Summer school Assetmanagement van 2 - 6 september a.s. Een must voor professionals die met assetmanagement de prestaties gericht willen verbeteren. Beschik je over veel ervaring maar weet je niet goed hoe je de meerwaarde van assetmanagement kan inzetten? In 5 intensieve dagen komen alle belangrijke thema’s aan bod.

Waarom het wiel opnieuw uitvinden?

Deze Summer school is gebaseerd op praktijkervaring. Onze trainers adviseren bij het implementeren van assetmanagement en beschikken over een schat aan ervaring en herkenbare voorbeelden. Tijdens de leergang heb je direct toegang tot deze expertise. En je leert van medecursisten. Bovendien zorgen we voor de inbreng van 2 gastsprekers. Kortom: je leert direct van inzichten uit andere organisaties en dat is een slimme manier om snel resultaten te bereiken.

De kracht van doen

Kennis alleen is niet genoeg. Alleen door iets op een nieuwe manier te doen zorgt voor verandering. Praktisch oefenen met vraagstukken uit de eigen situatie is dus erg leerzaam. Naast theorie delen wij best-practices en werken we met leerzame video’s. Door afwisselende werkvormen zorgen we voor een open sfeer t.b.v. een maximaal leerresultaat voor de deelnemers.

Quotes van deelnemers

  • “Super leuke training en goed bruikbaar voor de praktijk.”
  • “Wij zijn een organisatie in ontwikkeling en nog lang niet klaar. Dit helpt!”
  • “Het zou goed zijn als ons management/ bestuur deze training zou volgen.”
  • “Wij zijn al jaren bezig met assetmanagement, maar nu heb ik ècht iets geleerd.”

Het aantal resterende plaatsen is beperkt dus kijk nu op de CROW informatie pagina:

Meer info via CROW