Projectinformatie

Opdrachtgever CROW

Betrokken bij dit project

Project delen

LinkedIn E-mail

Aanleiding

Het professionaliseren van nieuwbouw, beheer en onderhoud van de openbare ruimte is een belangrijk aandachtspunt. DON Bureau heeft in opdracht van CROW inmiddels meer dan 1500 cursisten opgeleid op het gebied van Assetmanagement (AM). Vanwege het corona virus zijn alle live trainingen opgeschort. Om desondanks waarde voor onze doelgroep te kunnen leveren hebben CROW en DON Bureau besloten om trainingen online aan te bieden.

Het project

DON Bureau ontwikkelt een online variant van de succesvolle 1-daagse CROW Basismodule AM. Een belangrijk kenmerk van al onze trainingen is de hoge mate van interactie tussen deelnemers onderling en trainer. Een “standaard” webinar met een presentatie voor een groep deelnemers biedt te weinig interactiemogelijkheden en is niet geschikt.

Onze rol

DON Bureau zorgt voor de transfer van de live training naar een virtuele variant. Wij zien goede mogelijkheden voor deelnemers om dezelfde leerervaring te bereiken. Langdurige schermtijd is een aandachtspunt m.b.t. concentratie en betrokkenheid van deelnemers. Daarom bestaat deze online cursus uit twee ochtenden. Ook is er veel afwisseling tussen digitale werkvormen, interactie en oefeningen. Ga voor meer informatie naar de website van CROW.