Projectinformatie

Opdrachtgever Gemeente Súdwest-Fryslan Looptijd 2018

Betrokken bij dit project

Project delen

LinkedIn E-mail

Aanleiding

Gemeente Súdwest-Fryslan (SWF) is een fusiegemeente en qua oppervlak inmiddels de grootste in Nederland. SWF timmert al een aantal jaren aan de weg met de implementatie van Assetmanagement (AM). Dit is een veranderproces met invloed op bijna alle aspecten van de bedrijfsvoering. Naast kennis van AM is gerichtheid op samenwerking erg belangrijk. Om kennis van en bewustzijn over AM te verbreden investeert SWF in de Winter school.

Onze rol

DON Bureau verzorgt de assetmanagement opleidingen voor CROW. Inmiddels zijn meer dan 1200 cursisten opgeleid. Reacties van SWF deelnemers zijn oa. “ter zake kundig en zeer goed aansluitend aan het bij SWF reeds lopende traject implementatie Assetmanagement”, “was zeer interessant” en “helder opgebouwd in duidelijke blokken”.

Vanwege de enthousiaste reacties zullen meer collega’s van SWF aan deze Winter school deelnemen. Inmiddels is de tweede serie gestart. Vanwege de positieve ervaring van SWF tonen ook omliggende Friese gemeenten belangstelling voor de Winter school.