Ontwikkelen applicatie

De analysemethode die we gebruiken in ons model is gebaseerd op een hele hoop data en verschillende filters. Samen met Sidekick werken we momenteel hard aan de ontwikkeling van een applicatie om deze analysemethode te digitaliseren en te verbeteren.

Voor deze applicatie maken we gebruik van een zogeheten relationele database, gevuld met specifieke informatie over de verschillende maatregelen. Hiermee kunnen we de toepasbaarheid van deze maatregelen analyseren. De data die we hiervoor gebruiken, is verzameld in verschillende onderzoeken die we sinds begin 2019 aan het uitvoeren zijn. Bij de analyse van een gebied wordt daarnaast ook openbare data over dat gebied verzameld en verwerkt in de applicatie. Door de datasets te combineren, kunnen we de duurzame maatregelen filteren om een specifiek overzicht te genereren van de mogelijke maatregelen in een gebied.

Met de applicatie wordt de validiteit en snelheid van onze analysemethode aanzienlijk verhoogd. Zo kunnen we ons adviesmodel verder professionaliseren naar een volwassen en bruikbare tooling.

De applicatie zal naar verwachting medio juni 2020 opgeleverd worden.