Projectinformatie

Opdrachtgever Gemeente Den Haag Locatie Den Haag

Betrokken bij dit project

Project delen

LinkedIn E-mail

Trots

Met trots melden we dat de tender “Ondersteuning routekaart Assetmanagement” gewonnen hebben.

De gemeente Den Haagt maakt gebruik van onze expertises voor het beschrijven van rollen, taken en competenties, het definiëren van de noodzakelijke werkprocessen en een quick scan van het gewenste gebruik van informatiestandaarden. Hiermee geven we invulling aan delen uit de routekaart Assetmanagement die eerder dit jaar al is opgesteld.

Bij de uitvoering van de werkzaamheden maken we onder andere gebruik van onze kennis van de Beheersystematiek Openbare Ruimte, die DON Bureau mede heeft ontwikkeld in opdracht van CROW.

De opdracht zal een looptijd hebben van ca. 6 maanden. Daarna volgen een stakeholderanalyse, een impactanalyse, het verzorgen van opleidingen en het organiseren van een assetmanagementdag. Voor de opleidingen maken we gebruik van onze uitgebreide trainingservaring bij andere grote gemeenten.

We voeren de werkzaamheden uit samen met de projectleiders van de gemeente Den Haag van de verschillende sporen uit de routekaart en de medewerkers van de bijbehorende de werkgroepen. Daarbij richten we onze aandacht op de meerwaarde die assetmanagement kan brengen en het geven van systemische antwoorden op organisatorische vraagstukken die bij de gemeente leven.