Afgelopen donderdag heeft er een workshop op de University of Twente plaatsgevonden voor studenten van de masteropleiding Civil Engineering Management. De hoofdvraag binnen deze workshop was hoe overheden het beste assetmanagement konden toepassen om een object naar keuze (tunnel of sluis) voor 100 jaar in stand te houden.

DON Bureau is in samenwerking met Rijkswaterstaat en Ultimo betrokken bij de ontwikkeling van een Long Term Asset Planning tool (LATP). Hierin is het mogelijk om voorspelbaarheid te creëren in de kosten die assets niet alleen de komende jaren, maar ook decennia te wachten staan.

Een aantal studenten zijn deze dag ook in aanmerking gekomen met iAMPro en hebben informatie die op dit kennisportaal te vinden is toegepast in hun presentatie. Hierbij is niet alleen van kennis die op dit portaal te vinden is gebruik gemaakt. Ook de naamgeving zelf is hierbij meegenomen (iAMtastic). Uiteindelijk zijn er door de studenten meerdere presentaties geveven met interessante en innovatieve oplossingen.

Kortom, een zeer geslaagde dag!

Publicatie delen

LinkedIn E-mail