Tunnelbijeenkomst Rijnlandroute

De aanleg van de RijnlandRoute komt in een volgende fase. Het trace is bekend, de contractvorming voor het Design, Build & Maintain contract is in ontwikkeling. Om alle belanghebbende partijen (Brandweer, Politie, Gemeente, Provincie, Projectorganisatie, etc.) betrokken te houden bij het project is op donderdag 14 januari 2015 een Tunnelbijeenkomst georganiseerd. Het thema was “samenwerking”. In een aantal pitches is het thema samenwerking belicht. Hans is als Veiligheidsbeambte betrokken bij dit project en heeft het thema “samenwerking” belicht vanuit Tunnelveiligheid.

Na de verschillende pitches is er in groepen gediscussieerd over de concrete invulling van de samenwerking voor de komende periode. Daarnaast heeft de projectorganisatie een toelichting gegeven op de afgelopen periode en opkomst zijnde projectfasen. Het was een constructieve dag waar de daad bij het woord werd gevoegd: in een open en hechte samenwerking zijn concrete activiteiten en aandachtsgebieden benoemd voor de komende periode.

We kijken terug op een zeer geslaagde middag. De opkomst was erg groot. Een middag die we hebben afsloten met een informele borrel waarbij de RijnlandRoute ervaren kon worden middels de 3D visualiatie van XKP Visual Engineers

Bekijk de RijnlandRoute in beeld

Bekijk de RijnlandRoute in beeld

Bekijk de foto's

Bekijk hier een foto presentatie

Bekijk hier een foto presentatie

Publicatie delen

LinkedIn E-mail