Skate 4 Air: team DON Bureau doet weer mee!

Collega's van DON Bureau hebben al meerdere keren eerder meegedaan aan Skate4Air: geld bijeenbrengen voor onderzoek naar Taaislijmziekte door het schaatsen van de Alternatieve Elfstedentocht op de Weissensee. Ook deze editie is team DON Bureau weer van de partij. Leobert & Dirk gaan voor volle 200 km en collega Hans gaat zijn met zijn dochter Geertje voor 100 km!

Waarom?
Omdat Skate4Air doet realiseren dat gezondheid niet vanzelfsprekend is. Maar ook omdat het evenement vreselijk goed georganiseerd is. Het is "slechts" 1 dag afzien (200 km's in vaak barre omstandigheden) om geld bijeen te brengen voor kinderen die iedere dag moeten afzien. Voor meer informatie, mooie filmpjes en foto’s, kijk op: www.skate4air.nl

Steun je ons?
Maar vooral: steun je het onderzoek om deze ziekte de wereld uit te helpen? Iedere euro wordt uitstekend besteed aan Nederlands onderzoek dat er echt toe doet! Kijk maar eens op de website van Skate 4 Air. Voel je niet verplicht, maar als je je aangesproken voelt door dit initiatief, sponsor team DON Bureau dan via deze link.

Wanneer?
Op 3 februari 2017 vindt de tocht der tochten plaats op de Weissensee te Oostenrijk. Het evenement en de vorderingen zijn live te volgen. Ook zullen we op onze site updates plaatsen!

Volg het team live!

Volg het team live!

Bekijk ook de promo van Skate 4 Air

Publicatie delen

LinkedIn E-mail