Deel deze reis. Draag jouw deel van het vest vandaag.

DON Bureau ondersteunt het doel van Re-vestlife om de reddingsvesten van de vluchtelingencrisis een nieuw leven te bieden (http://re-vestlife.org). Het reddingsvest, dat gedragen wordt door de migranten die de zee oversteken op reis naar Europa, is uitgegroeid tot een symbool voor hun reis naar een nieuw leven. Samen met zowel migranten als de lokale bevolking creëert Re-vestlife nieuwe producten uit deze reddingsvesten.

De vluchtelingencrisis kan alleen worden opgelost door middel van de actieve betrokkenheid van de Europese burgers, die deze humanitaire uitdagingen 'omarmen' en hun perspectief veranderen van het zien van de vluchtelingen als een probleem naar het zien van kansen.

Door het dragen van dit lintje, kunt u uw solidariteit met deze mondiale uitdaging laten zien. Re-vestlife helpt deze nieuwkomers bij hun aankomst en integratie in Europa. Doe mee en samen zorgen we voor een samenleving voor iedereen.

Alle opbrengsten worden geïnvesteerd in leven. Re-vestlife ondersteunt lokale hulporganisaties en investeert in nieuwe producten gemaakt van reddingsvesten. Onze begunstigden zijn de Nederlandse NGO Movement on the Ground, Refugee Company en de Griekse NGO Odyssea.

Celebrate life. Wear a Vest.

Celebrate life. Wear a Vest.

Publicatie delen

LinkedIn E-mail