Gezocht: Young potential assetmanagement

Op vrijdagochtend start je gelijk met een projectafspraak bij een klant buiten kantoor. Onderweg naar deze afspraak bel je nog even met de collega waarmee je dit project uitvoert om de laatste vorderingen te bespreken. Hierna ga je door naar het kantoor in Bergen op Zoom voor een overleg met een aantal collega’s. Vervolgens heb je samen met een collega een videoconferentie waarbij je de voortgang bespreekt van een project waar je sinds twee weken bij betrokken bent. De rest van de middag gebruik je om een belangrijke presentatie die je het einde van deze week samen met een collega mag geven te maken en voor te bereiden. Wanneer je hiermee klaar bent besef je dat de dag voorbij gevlogen is! Samen met je collega’s borrel je nog even gezellig na en luidt je het weekend in.

Wie zijn we?

DON Bureau is een advies- en ingenieursbureau die zich inzet voor opdrachtgevers binnen de infrastructuur en openbare ruimte. Denk hierbij aan Rijkswaterstaat, Provinciën, Gemeenten, Haven- en Waterschappen en kennisinstituten. Dit doen we binnen onze kennisgebieden informatiebeheer, assetmanagement, techniek & veiligheid en contractvorming, projecten & beleid. Binnen DON Bureau hebben we sociale innovatie hoog in het vaandel staan. We zijn een sociaal bedrijf waarin de menselijke kant altijd voorop staat. Plezier in het werk is bij DON Bureau een voorwaarde en niet een toevalligheid. Hierbij krijgen collega’s meer dan voldoende ruimte binnen de invulling van hun werkzaamheden met bijbehorende verantwoordelijkheden en bevoegdheden. Binnen DON Bureau heerst verder een ‘huiskamersfeer’ wat onder andere inhoudt dat we op een informele wijze met elkaar omgaan en zaken met elkaar oppakken. Voor meer informatie over onze projecten, ervaring en onze collega’s verwijzen we je graag door naar www.donbureau.nl.

Waar zijn wij op zoek naar?

We zijn hard op zoek naar een jonge collega die graag uitgedaagd wordt en ook in staat is om ons uit te dagen. Onze voorkeur gaat uit naar een jong talent met een technische en/of bedrijfskundige achtergrond op HBO of WO-niveau. We zijn op zoek naar talent met affiniteit en ervaring binnen infrastructuur, openbare ruimte, beheer en onderhoud of verandermanagement. Heb je als starter nog geen werkervaring hierbinnen, maar zie je het wel zitten om in de wereld van assetmanagement aan de slag te gaan zijn we zeker geïnteresseerd in jou! We zijn op zoek naar iemand die:

  • Weet wat samenwerken is, je bent een echte teamspeler.
  • Graag meerdere collega’s in verschillende projecten ondersteunt, je houdt van variatie en kunt makkelijk schakelen.
  • Het vak assetmanagement wil leren.
  • Zich gemakkelijk kan verplaatsen in anderen, dynamisch is en van aanpakken weet.
  • Het ziet zitten om als adviseur aan de slag te gaan.

Wat bieden we?

DON Bureau geven we je de kans om bij verschillende klanten en projecten ervaring op te doen. Ons werkgebied is heel Nederland, maar we zoeken specifiek versterking voor ons team in de regio Midden- en Zuid-Nederland. Gebruik van een zakelijke auto, laptop en telefoon behoort uiteraard tot de mogelijkheden. Om jou voldoende uit te dagen bieden we je opleidings- en coachingsmogelijkheden aan, zodat je persoonlijke ontwikkeling gestimuleerd wordt. Hiermee helpen we jou om door te groeien tot (zelfstandig) adviseur op het gebied van assetmanagement. Ook bieden we voldoende ruimte waarin jij je creativiteit en innovatie kwijt.

Hebben we jouw interesse gewekt?!

Past dit bij jouw profiel en ambitie? Wordt jij de teamspeler die ons team in deze regio komt versterken? Dan zijn wij niet alleen benieuwd naar jouw cv, maar ook naar jouw motivatie en competenties. Schrijf een blog, maak een filmpje of overtuig ons op een andere creatieve wijze van jouw persoonlijke skills en deel jouw visie op het beheer en onderhoud van infrastructuur en openbare ruimte. Jouw cv en creatieve inzending kun je versturen naar: info@donbureau.nl.

Publicatie delen

LinkedIn E-mail