Door: Koen van Es

Enthousiaste deelnemers CROW summer School Assetmanagement


.

Aanleiding

DON Bureau verzorgt voor CROW diverse opleidingen assetmanagement voor eigenaren en beheerders van infrastructuur en openbare ruimte. Zo is er een speelse assetmanagement game, een eendaagse Basismodule en een driedaagse Verdiepingsmodule. Inmiddels hebben meer dan 1000 cursisten van provincies, gemeenten en andere partijen deelgenomen aan de CROW-trainingen.

CROW heeft in de week van 4 - 8 september 2017 opnieuw een vijfdaagse summer school assetmanagement georganiseerd. Het programma omvat de management game, de basismodule en de verdiepingsmodule. Daarnaast hebben gastsprekers Anton Vogels van de Provincie Gelderland en Piet Smid van gemeente SüdWest Friesland hun leerzame ervaringen met assetmanagement gedeeld met de deelnemers.

Onze rol

De docenten van DON Bureau verzorgen het interactieve programma van de CROW summer school. Deelnemers leren de assetmanagement principes en gaan in praktische opdrachten hiermee aan de slag. Ook oefenen zij de toepassing in de eigen situatie, delen ervaringen met elkaar en ontvangen tips en tricks en bekijken leerzame video’s. De docenten zorgen voor afwisselende werkvormen en een open sfeer zodat de kennis gemakkelijk opgenomen wordt en de energie in de groep hoog blijft.

Het resultaat

In vijf dagen tijd is het gelukt om de deelnemers te voorzien van gedegen kennis van assetmanagement, aangevuld met praktische handvatten voor de eigen praktijk.

Deelnemers zijn een serieuze gesprekspartner en kunnen bijdragen aan de implementatie van assetmanagement in de eigen situatie.

Quotes van deelnemers

  • “Een goede manier om in korte tijd veel kennis op te doen”
  • “Als je iets wilt leren over assetmanagement is het een mooie onderdompeling in dit thema”
  • “Zeer positieve bijdrage, ga zo door”

Vanwege het succes organiseert CROW jaarlijks een “winter school Assetmanagement”. Klik hier voor meer informatie over het programma.

Publicatie delen

LinkedIn E-mail