Ambassadeurs bijeenokmst groot succes!


Het kennisportaal www.iampro-portaal.nl verbindt actief professionals online en offline in het vakgebied openbare ruimte (Rijkswaterstaat, Provincies, Waterschappen, Gemeenten, etc).

Het www.iAMPro-portaal.nl heeft een nieuw nog professioneler jasje aangedaan. DON Bureau speelt hier als mede-ambassadeur een energiegevende/kartrekkende rol.
De stuurgroep van iAMPro heeft de ambitie uitgesproken om deze assetmanagement beweging naar een nog hoger niveau te tillen. Onderwerpen die de aandacht gaan krijgen zijn:

  • wekelijks actuele content
  • functionaliteit naar een nog hoger niveau brengen
  • naamsbekendheid vergroten
  • gebruikersvriendelijkheid vergroten
  • seminars, bijeenkomsten vergroten


DON Bureau als mede ambassadeur is nauw betrokken, die gelooft dat kennisdelen gelijk staat aan samen beter worden en die de ambitie koestert om beheer verder te professionaliseren, samen met anderen die actief in assetmanagement bezig zijn.
Tijdens de ambassadeursdag op 22 maart jl. heeft o.a. DON Bureau samen met 30 andere ambassadeurs concreet bepaald wat we de komende jaren gaan doen om de iAMPro beweging naar een Nationaal Praktijk Richtlijn (NPR) te laten groeien.
We gaan o.a. youtube filmpjes plaatsen, er zal rondom mens&organisatie nadrukkelijk aandacht aan worden besteed, er zullen seminars en kennisdagen worden doorgevoerd.

Wordt ook lid van iAMPro!

Publicatie delen

LinkedIn E-mail