Ons hart

Al jaren hebben we vanuit ons hart oog voor maatschappelijke doelen en mooie initiatieven.

DON Bureau en Skate4AIR: samen één! Het ijs op tegen Cystic Fibrosis

Al jaren geleden hebben we onze naam verbonden aan Skate4Air. We zijn inmiddels sterk vertegenwoordigd tijdens de alternatieve Elfstedentocht. Bij de volgende editie in 2015 gaan er maar liefst 4 DON collega’s het ijs op. Zij zetten zich in voor de strijd tegen Cystic Fibrosis.

DON Bureau was de eerste bedrijfssponsor voor de organisatie van dit geweldige initiatief. Al enkele jaren zijn we nu hoofdsponsor. Het voelt goed dat deze verschrikkelijke ziekte veel steun en aandacht krijgt.

Skate4AIR heeft als doel om geld op te halen voor onderzoek naar de ingrijpende ziekte Cystic Fibrosis (taaislijmziekte) bij kinderen. Zo zetten op 30 januari 2015 150 schaatsers namens Skate4Air alles op alles om de uitdagende tocht van 200 km uit te rijden. De deelnemers worden hierbij geholpen door tweevoudig Olympisch schaatskampioen en Skate4AIR ambassadeur, Jochem Uytdehaage.

Steun onze schaatsers- en andere mensen die zich inzetten- op de site van Skate4Air! (www.skate4air.nl)

In het verleden heeft DON Bureau diverse Maatschappelijke en Culturele initiatieven gesteund waaronder Tour du ALS, Haste for Live, Roparun en Proefmei.