johan

Johan Blankestijn

Consultant T 06 - 13 27 78 87 stuur mij een e-mail bekijk mijn LinkedIn profiel

Mijn passie

Mijn drijfveer voor het leven is mijn gezin. Samen met Heleen heb ik drie prachtige dochters en samen vormen we een hecht gezin. Ik ben dan ook graag thuis en we vinden het heerlijk om samen lekker te onthaasten op een camping in Zuid-Frankrijk, Italië of Spanje. Mijn werk is een mooie aanvulling: het is echt een voorrecht om dagelijks met plezier aan het werk te gaan.

Mijn aanpak

Onlangs heb ik ontdekt dat ik een onderscheidend vermogen bezit: “omdenken”. Voor mij is het een combinatie van creativiteit, analytisch vermogen en samenwerking. Waarmee we tot verrassende inzichten kunnen komen. De komende jaren wil ik ontdekken of ik mijn vermogen verder kan ontwikkelen en toepassen. Elk probleem als een kans gaan zien, dat is toch schitterend!

“Iedereen wist dat het niet kon, totdat er iemand kwam die dat niet wist”

Mijn kennis en ervaring

In mijn werk vind ik het mooi om mijn kennis en ervaring toe te passen. Dit doe ik in o.a. projectmanagement, technisch management, onderhoudsmanagement en coaching. Ik ben sterk gericht op het, samen met anderen, bereiken van aansprekende resultaten. Ik zet me in voor een werksfeer waar vertrouwen het uitgangspunt is. Voor mij is het belangrijk dat binnen een samenwerking mensen de ruimte krijgen. Om zo hun rol te pakken en hun sterke kanten in te brengen en te floreren.

Resultaatgerichtheid, creativiteit en humor zijn daarbij voor mij belangrijk.

Betrokken bij de volgende projecten