jielis

Jielis van Schijndel

Consultant T 06 - 18 26 59 48 stuur mij een e-mail bekijk mijn LinkedIn profiel

Mijn passie

Mijn passies zijn reizen en sporten. Reizen doe ik het liefst zonder kaders en probeer zo nieuwe ervaringen op te doen en mensen te ontmoeten. Tijdens een reis zoek ik de actie en het avontuur op. Op het hockeyveld sta ik mijn mannetje als laatste man. En in de wintermaanden? Dan zoek ik graag de sneeuw op. In de zomer verruil ik mijn ski’s door waterski’s.

Mijn aanpak

Mensen maken projecten. Ik ben ervan overtuigd dat werkplezier en resultaat samen kunnen komen door teams en processen vanuit een waarderende en onderzoekende basis te benaderen. Er moet een beweging ontstaan om het samen, beter te doen. Een project moet energie geven. Met deze energie, commitment en creativiteit als basis, maak ik het verschil. Door het gestructureerd bewaken van het overzicht en door zaken proactief aan te pakken. Input knoop ik aan elkaar en zorg daarbij voor een goed afgewogen proces. Binnen mijn projecten neem ik de volgende principes mee aan tafel:

  • Alles wat je aandacht geeft groeit
  • Creëer betrokkenheid
  • Zorg voor gelijkwaardigheid
  • Als je haast hebt moet je gaan zitten
  • Durf te kiezen

Mijn kennis en ervaring

Door mijn achtergrond als ontwerper in stedenbouw en als projectmanager in gebiedsontwikkelingen heb ik een brede kijk gekregen op ruimtelijke processen. Dit helpt mij in mijn werkzaamheden bij DON Bureau als intermediair op het grensvlak van ontwerp en uitvoering. Ik ben een generalist op het gebied van proces en organisatie. Het is mijn kracht om complexe vraagstukken op het gebied van assetmanagement te kunnen vertalen naar verschillende detailniveaus. Hierbij maak ik gebruik van de ingrediënten van methodieken als projectmanagement, system engineering en assetmanagement (ISO 55000).

Betrokken bij de volgende projecten

Betrokken bij de volgende publicaties