EricaDeKok_CVT2760-staand

Erica de Kok

Consultant T 06 50 29 20 30 stuur mij een e-mail bekijk mijn LinkedIn profiel

Mijn passie

De wereld om me heen ontdekken, dat is wat ik graag doe. In privétijd is dat een weekendje weg voor een stedentrip of een reis naar verre oorden. Daarnaast vind ik het heerlijk om met mijn partner in de keuken te staan, met vrienden te eten en fijne gesprekken te voeren. Dit het liefst met een goed glas wijn!

Mijn aanpak

Samenwerking en verandermanagement, daar ligt mijn zakelijke passie. Het kan organisaties helpen doelen te realiseren die anders buiten bereik zouden blijven. Denk hierbij bijvoorbeeld aan verbeterde efficiency in combinatie met een prettige werksfeer. In mijn optiek staat de mens hierin centraal. Ik ben er van overtuigd dat, als dit niet voldoende aandacht krijgt, er geen optimaal resultaat bereikt zal worden. Dit speelt eveneens een grote rol op het raakvlak waar opdrachtgever en opdrachtnemer bij elkaar komen.

Mijn aanpak is erop gericht een verbinding tot stand te brengen tussen mens en werkproces en deze verder te ontwikkelen.

Mijn kennis en ervaring

Ik bezit een goed ontwikkeld analytisch vermogen en kan een geheel werkveld overzien. Daarnaast ben ik een oplossingsgerichte en innovatieve denker met een scherp oog voor de relatie. Voor mij betekent dit niet alleen nieuwe ideeën bedenken maar vooral ook bestaande ideeën op een andere manier toepassen. Ik laat me daarvoor graag inspireren door anderen, buiten of binnen mijn eigen vakgebied.

Mijn ervaring heb ik opgedaan binnen het multidisciplinaire project Modernisering Objecten Bediening Zeeland van Rijkswaterstaat, onder andere als lid van het kwaliteitsteam en het samenwerkingsplatform. Mijn kennis en kunde, mede vanuit de opleiding Reflector voltooid bij de Stichting Bouwreflectie te Zoetermeer, breng ik hierin graag in de praktijk. Daarnaast ben ik, als lid van het kernteam contractmanagement, bekend met de systematiek Systeemgerichte Contract Beheersing (SCB).

Betrokken bij de volgende projecten

Betrokken bij de volgende publicaties